23948sdkhjf

Inspirationsdagen 4.0 Malmö med 100% Verkstad

Nu uppgraderar vi Inspirationsdagen i Malmö den 13 april till 4.0 -beteckningen för den fjärde industriella revolutionen med kopplingar till bland annat IOT, Internet of Things. 

-På Inspirationsdagen 4.0 i Malmö den 13 april kommer vi nämligen att för första gången i Sverige kunna visa hur Bosch:s Common Augmented Reality Platform (CAP) kommer att fungera för service och reparationer i framtidens verkstad. AR-tekniken, förstärkt verklighet, skapar unika möjligheter för verkstadsarbetet. Plattformen CAP från Bosch har uppmärksammats över hela världen som en innovation som kommer att revolutionera arbetet inom många branscher, bland annat fordonsbranschen. Ett bra tillfälle för verkstäder att närma sig framtiden, säger Olle Holm, chefredaktör på MotorMagasinet och Bo Ericsson, vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) som arrangerar Inspirationsdagen.

Det kommer att bli ett fullmatat program på Luftkastellet i Malmö. Det blir information om bland annat nya juridiska regler för verkstaden, Godkänd Bilverkstad, Personalliggare, Datasäkerhetslagen och nya EU-regler om bland annat tillgång till OBD-kontakten.

Dessutom kommer specialisten på kundnöjdhetsmätning, Gustaf Tidström att berätta hur man kan utveckla sin servicegrad och verksamhet.

Det är också hög tid att satsa på Grön verkstad. Rickard Pålsson, vd för Veidec, har stor erfarenhet av hur man väljer kemprodukter med mindre påverkan på hälsa och miljö. Ett sätt att skapa värde för kunden och för att kunna jobba hållbart. Under våren startar Substitutionscentrum sin verksamhet i Borås på uppdrag av regeringen, som ska hjälpa företag att byta ut farliga kemikalier. Så den här frågan kommer garanterat att diskuteras mycket den närmsta tiden.

På plats kommer dessutom finnas ett 20-tal ledande leverantörer som visar det senaste för branschen.

Missa inte tillfället att besöka Inspirationsdagen i Malmö den 13 april. Anmälan är kostnadsfri och kan göras på http://www.100procentverkstad.se

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094