23948sdkhjf

Särö Svagström i nytt samarbete med holländska TEN

 -Vi är mycket stolta över att vi nu inlett samarbete med holländska TEN. TEN tillverkar instrument för bla. avgasmätning och rökgasmätning av högsta kvalitet, säger en mycket nöjd Daniel Krook på Särö Svagström om det nya samarbetet.

Bland produkterna finns INNOVA 500 avgasanalysator som uppfyller högsta kraven, OIML Klass 0. LPA 500 rökgasanalysator som uppfyller de högsta kraven.  EURO 6 för dieselpartiklar och kan enkelt anslutas till INNOVA 500 eller läsas på PC/Läsplatta med Windows 10 som en separat enhet.

Bluetooth som standard och många smarta funktioner för både användande och underhåll, TEN är mycket flexibla med mjukvaran så att maskinerna kan anpassas till de flesta kunders önskemål.

Samarbetet har rivstartat 2018 med leveranser både till Besikta Bilprovning AB och även till besiktningsstationer på Island samt många fristående verkstäder och skolor.

 -Vi har tidigare representerat ItalienskaTecnotest Srl. sedan 1992 men eftersom deras tillverkning har upphört är vi mycket glada för samarbetet med TEN, säger Daniel Krook till MotorMagasinet.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063