23948sdkhjf

Skeppsbrons ansluter sig till SFVF

Skeppsbrons, som är en tung spelare med två stora verkstäder i Sverige, ansluter sig till Nordens största fordonsbranschförening Sveriges Fordonsverkstäders Förening, SFVF.

– Vi har många gemensamma frågor som vi kommer att driva tillsammans och vi kommer samtidigt dra nytta av varandras erfarenheter och kunskaper. Det är ett härligt kvitto att fler och fler vill dra nytta av våra kunskaper och höga kompetens när det gäller 100% servicemarknad, arbetsmiljö, service och reparationer, lack- och skadefrågor, juridik, nationella och internationella nätverk. Att nu få utveckla vårt arbete och arbeta med frågor för tunga sidan känns utvecklande, säger Bo Ericsson vd på SFVF.

– För oss på Skeppsbrons är det både naturligt och självklart att vi ansluter oss till en professionell branschförening som arbetar för oss. SFVF är en förening som driver våra och branschens viktiga gemensamma frågor framåt. Kontaktytorna är de instanser som på olika sätt, direkt eller indirekt, påverkar våra och branschens förutsättningar för en hållbar utveckling framåt. Jag ser fram emot att få jobba nära SFVF, säger Olof Johansson som är platschef/sitemanager på Skeppsbrons.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093