23948sdkhjf

Mercedes-Benz och South by Southwest arrangerar jättekonferens i Stockholm

På South by Southwest (SXSW®) i Austin blev det klart att nästa me Convention kommer att hållas i Stockholm den 4-6 september. 2 700 deltagare inom tech, design och de kreativa näringarna väntas till huvudstaden på konferensen som arrangeras av Mercedes-Benz och South by Southwest (SXSW®). Inriktningen är framtidsinriktad och temat är #createthenew.

Förra året arrangerade Mercedes-Benz och festivalen South by Southwest (SXSW®) sin första gemensamma ”me Convention” i Frankfurt. Det var det första evenemang som SXSW® varit medarrangör till utanför sin egen årliga stora festival i Austin, Texas, som pågår för närvarande. 2700 deltagare från fler än 33 länder lyssnade då på över 150 visionärer från både tech-sfären, design och de kreativa näringarna.

Besökarna i Stockholm utlovas ett minst lika digert program med workshops, föredrag, seminarier och konserter och inte minst debatter om framtiden med några av vår tids mest intressanta personligheter.

- Det första me Convention blev en viktig plattform för oss när det gäller att engagera nya målgrupper och bygga en bro bortom bilindustrin, säger Jens Thiemer, Vice President Marketing på Mercedes-Benz Cars. När vi nu kommer till Stockholm tillsammans med SXSW så vill vi återigen ge kreativa människor från hela världen ett forum för att diskutera många olika områden och samtidigt komma i kontakt med nya idéer för hur vi ska bemöta framtidens utmaningar.

me Convention är helt öppen och framtidsorienterad med stora möjligheter för djupa dialoger och nätverkande. Temat är #createthenew.

 

Bildtext: Roland Swenson, SXSW och Jens Thiemer, Mercedes-Benz tillkännager att nästa me Convention kommer att hållas i Stockholm i september.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078