23948sdkhjf

Nu kan man beställa Polestar 1

Polestar 1, den första bilen från det nya varumärket Polestar för eldrivna prestandabilar, kan nu förbeställas i 18 länder världen över. Detta markerar det senaste steget i Polestars varumärkesresa, medan Polestar 1 fortsatt premiärvisas vid den pågående motormässan i Genève.

Samtidigt som förbeställningsprocessen öppnas gör ett nytt bilkonfiguratorverktyg det möjligt för potentiella kunder att se sin Polestar 1 innan de lägger sin förbeställning.

— Med mer än 7 000 personer som har gjort en intresseanmälan sedan Polestar 1 avtäcktes känner vi oss verkligen stärkta av den passion som man visar för vår produkt. Vi kommer nu att ta nästa steg mot att leverera denna vackra bil till våra första kunder, säger Thomas Ingenlath, vd för Polestar.

Förbeställningsprocessen inkluderar en fullt återbetalningsbar depositionsavgift på 2 500 euro (2 500 US-dollar; 20 000 Yuan Renminbi), som fungerar som en platshållare i kön för att köpa en Polestar 1. Förbeställningar kan nu göras i följande 18 länder: Kina, USA, Sverige, Tyskland, Norge, Nederländerna, Danmark, Finland, Storbritannien, Spanien, Frankrike, Portugal, Polen, Italien, Österrike, Schweiz, Belgien och Kanada.

Polestar 1 är en eldriven Hybrid GT coupé som levererar imponerande prestanda, som en motoreffekt på 600 hk och ett vridmoment på 1 000, kombinerat med en räckvidd på 150 km enbart på el, längst av samtliga hybrid-bilar i världen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078