23948sdkhjf

Harley-Davidson Järvsö är bästa Harley-återförsäljare i Sverige

Harley-Davidson Järvsö vinner det prestigefulla priset Bar & Shield Award, vilket betyder att återförsäljaren i Järvsö är bäst i Sverige, och i den här världen är det lika stort som att vinna en Oscar. H-D Järvsö får denna utmärkelse för regionen Sverige/Danmark, dessutom är det första gången som en återförsäljare i Sverige får utmärkelsen. Den andra vinnaren i Norden är Harley-Davidson Oslo för regionen Norge/Finland.

Varje år rankas återförsäljare i Norden av Harley-Davidson, baserat på försäljning, resultat, kundnöjdhet och anställdas kunskap om motorcyklar och produkter. Att vinna detta pris är ett bevis på ett enastående lagarbete och hårt jobb hos återförsäljaren.

Anders Larsson, Harley-Davidson Järvsö, är stolt över teamet:

– Det är en stor bekräftelse för oss och att veta att vi gör rätt, det sporrar oss till att göra ännu mer rätt. Det har varit nära flera gånger, så det är kul att se att alla våra insatser till slut ger resultat.

Andreas Andersson, Network manager, Harley-Davidson Nordic:

– Det är med stort nöje vi ger denna utmärkelse till H-D Järvsö för sin utomordentliga prestation under 2017. H-D Järvsö försöker ständigt utveckla sig och erbjuder förstklassig kundservice. De utmärker sig, trots den tuffa konkurrensen mellan återförsäljare i både Sverige och Danmark.

Anders Larsson, Harley-Davidson Järvsö, ser fram emot 2018 och avslutar:– Det är många spännande nyheter 2018 så vi ser fram emot det här året. Vi kommer alltid fokusera på kundupplevelsen, att Harley-Davidson blir förstahandsvalet när man vill ha valuta för pengarna och spännande upplevelser på två hjul.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063