23948sdkhjf

J BIL lanserar försäljning av privatleasing online

 J BIL, den snabbväxande återförsäljaren som blivit känt för sina kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik, lanserar försäljning av privatleasing online.

- Vi utvecklar ständigt vår verksamhet för att säkerställa att vi följer med vad våra kunder efterfrågar, säger Kenneth Holmgren, Marknads- & Utvecklingschef på J BIL. Även om de allra flesta fortfarande vill ha kontakt med en säljare så ser vi att vissa kunder gärna gör hela affären online, och då vill vi förstås möjliggöra detta för dem.

J BIL, som slog nytt försäljningsrekord 2018, marknadsför nybilsmärkena Peugeot, Mazda, Mitsubishi och Hyundai över hela Stockholm. De allra flesta modeller kommer att finnas tillgängliga att privatleasa online..

- Målsättningen är att allt ska finnas tillgängligt att köpa i alla våra kanaler, säger VD John Marnell. Kunden sitter i förarsätet och avgör hur affären ska göras. Därför kommer det på sikt att finnas fler alternativ att välja på online. Bland annat lanserar vi även företagsleasing inom kort.

Företaget erbjuder även sedan en tid tillbaka kreditansökan online på alla bilobjekt, såval nya som begagnade.

- Det har redan varit ett stort intresse och vi har sålt bilar både via privatleasing online och via kreditansökan online, fortsätter John Marnell. Det är så klart jättekul, även om vi inom den närmaste framtiden fortfarande ser att större delen av vår försäljning kommer att fortsätta ske på plats i våra bilhallar.

Plattformen för leasing online är utvecklad av företaget Leaseonline.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078