23948sdkhjf

En mycket lyckad Inspirationsdag i Malmö

Inspirerande föreläsare, nya produkter och tjänster, god mat, fin utsikt, mingel med kollegor. Inspirationsdagen 100% Verkstad på Luftkastellet i Malmö blev precis det som besökarna hade tänkt sig –en dag fylld med viktig information och en titt in i framtiden för den som jobbar med fordonsverkstad.

Det var första gången Inspirationsdagen för fordonsverkstäder arrangerades utanför Stockholm och man kan säga att det blev en fullträff. Besökare strömmade till, inte bara från Skåne utan från västkusten och Göteborg, från Borås och Jönköping och från Kristianstad och Karlshamn.

Inspirationsdagen 100% Verkstad är ett unikt tillfälle för verkstäder och andra intresserade av fordonsbranschen att under en dag få information om vad som är på gång i branschen liksom möjligheten att få träffa viktiga leverantörer och diskutera branschfrågor med föreläsare och kollegor.

På agendan för Inspirationsdagen i Malmö stod en rad viktiga branschfrågor som det är viktigt att alla som jobbar i branschen känner till och förbereder sig för. Men också tips för hur man utvecklar sig själv och sin verksamhet.

Läs mer om Inspirationsdagen 100% Verkstad i MotorMagasinet nr 15 som kommer ut den 25 april, eller följs oss här på motormagasinet.se där vi löpande publicerar viktig information för branschen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093