23948sdkhjf

Klar förbättring inom bilskadebranschen

TFFs undersökning av verkstadskvaliteten 2017 visar på en klar förbättring jämfört med tidigare år.

- Vi är glada över utvecklingen, men inte nöjda säger MRFs vd Tommy Letzén med anledning av TFF´s undersökning av skadebranschen. Om man betalar 100 % så ska man också få 100 % fortsätter Tommy, och det är alltid oacceptabelt med fusk.

- Vi som bransch kör nu skarpt med Riktlinjer för skadeverkstad där dom första verkstäderna nu genomgått revision, säger Jan Olvenmo, ansvarig för Lack- och skadesektionen på MRF. När vi är i full gång så kommer alla verkstäder att jobba med detta kvalitetsledningssystem som bla kräver att man utför egna kvalitetskontroller. Vi ser också fram emot att få TFF’s resultat mer i detalj för första gången för att kunna arbeta ännu mer intensivt med frågorna.

Vi har en bra dialog med försäkringsbolagen i dessa frågor men måste samtidigt understryka av vi tillsammans måste arbeta för att hela tiden förbättra kvaliteten. Vi måste jobba med dom verktyg som MRF har via utbildningar och systemstöd och försäkringsbolagen med sina verktyg och styrningar, avslutar Jan Olvenmo

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078