23948sdkhjf

Polering i världsklass på lyckat BigFoot Seminar i Örebro

Nyligen blänkte det lite extra på det gamla verkstads- och industriområdet CV i Örebro. I en av de maffiga tegelbyggnaderna samlades nämligen ett hundratal av Sveriges professionella polerare för att få kunskap och inspiration på poleringskonventet BigFoot Seminar.

– Det har varit en härlig samling människor och en så positiv känsla i hallen hela dagen. Det känns verkligen som att alla har varit väldigt nöjda, säger Pontus Eriksson, marknadschef på WER, som tillsammans med det internationella poleringsföretaget Rupes anordnar BigFoot Seminar i Sverige.

Det var andra året som arrangemanget genomfördes och antalet deltagare hade nästan dubblerats sen sist. På plats fanns flera stora namn från branschen, bland annat Jason Rose, en av världens främsta poleringsprofiler och dessutom chef över Rupes globala utbildningsprogram. Han berättar:

– Vi kör det här eventet i Norge, England, Holland, Sverige och Italien, och det är ett suveränt tillfälle för både de riktigt erfarna och de lite mer ovana att få koll på nya poleringssystem och produkter.

Under dagen blandades föreläsningar med praktiska övningar vid sex olika stationer – och så fanns förstås möjlighet att byta erfarenheter med branschkollegor. Det pratades om nya råd och rön, det testades produkter och så bjöd experterna från Rupes och WER på en hel del tips och tricks för ännu bättre resultat och arbetsmiljö.

Alex Ghanati driver Future Car Care med tre anläggningar i Stockholmsområdet. Han tycker att BigFoot Seminar har ett mycket bra innehåll och upplägg. Förra året var han här med tre anställda, den här gången var de 15.

– Jag vill hålla lika hög kvalitet på alla anläggningar, i det ingår att ha likadana uppsättningar med BigFoot-verktyg och att alla medarbetare har fått den här kunskapen.

Bildtext: Alex Ghanati från Future Car Care finslipar tekniken vid övningsstationen för roterande polering. Jason Rose coachar.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047