23948sdkhjf

STS Trailerservice ansluter sig till Verkstadsföretagarna

Verkstadsföretagarna har genom sitt avtal med SINF säkerställt att verkstäder kan få hjälp när det gäller arbetsmiljöfrågor, arbetsrätt och kollektivavtal vilket är en viktig del i det dagliga arbetet.

Samarbetet med Verkstadsföretagarna och SINF ger STS Trailerservices verkstäder hjälp med juridisk rådgivning, konkreta tips i specifika situationer och att agera bollplank inför förhandlingar eller stora verksamhetsbeslut. 

– Att genom Verkstadsföretagarna/SINF få snabb och professionell hjälp skapar ett gynnsammare kostnadsläge och sänker riskerna i företagandet. Vi blir väldigt stolta över att få en stor och välkänd verkstadskedja för lastbilar i vår förening, säger Bo Ericsson, ordförande i Verkstadsföretagarna.

– Återigen är det ett kvitto på att verkstäder behöver en aktiv och fräsch arbetsgivarförening för verkstäder, säger Bo Ericsson.

Stefan Klingberg, vd för STS Trailerservice, konstaterar:

– Jag ser positivt på den support som Verkstadsföretagarna erbjuder och ser fram emot att vi tillsammans kan utveckla kvaliteten på verkstadstjänster för tunga fordon. 

– I dag är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare och göra rätt i arbetsrättsliga och arbetsmiljöfrågor. Felaktig handläggning kan dessutom göra att företaget drabbas av onödiga och stora kostnader, och det vill vi undvika, säger Stefan Klingberg.

Bild: STS Verkstad

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062