23948sdkhjf

KGK lanserar verkstadsinredning tillsammans med Kamasa Tools

Med ambitionen är att bli framtidens verkstadspartner har KG Knutsson AB tagit fram konceptet KGK Workshop. Förutom verkstadsutrustning erbjuder KGK Workshop montering och underhåll av verkstadens tunga utrustning. Nu tar man tillsammans med verktygstillverkaren Kamasa Tools även fram verkstadsinredning.

– Vi har tecknat avtal med en leverantör av verkstadsinredning och tillsammans med dem och Kamasa Tools vill vi utveckla och skapa ett standarderbjudande för i första hand Autoexpertens verkstäder. Grunden bygger på Kamasa Tools verktygsvagnar, berättar Sven Berglund, produktchef verkstadsutrustning på KGK.

Under våren kommer en utvärdering göras för att KGK ska kunna erbjuda verkstäder moderna arbetsplatser som också tar hänsyn till miljö och avfallshantering.

– Vi vill utveckla inredningen till att bli mer personlig och anpassad för att tekniker ska kunna möta kunder i verkstaden. Vi ser det som en naturlig del av vår produktutveckling, säger Bert Lundmark, produktutvecklare på Kamasa Tools.

Planen är att under hösten 2018 kunna erbjuda både helhetslösningar såväl som lösa moduler för alla verkstäder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079