23948sdkhjf

ABS Wheels utsett till ett av Nordens främsta tillväxtbolag

ABS Wheels har utsetts till ett av Nordens främsta startup- och tillväxtbolag genom entreprenörstävlingen Serendipity Challange. Nu är man ett av 24 bolag som är med och tävlar om en finalplats till ”Årets startupbolag” och ”Årets tillväxtbolag” under Almedalsveckan.

- Det känns otroligt häftigt att få vara med bland finalisterna i årets tillväxtbolag, berättar Andie Lahdo, vd på E-handelsföretaget ABS Wheels.

Serendipity Challenge är en årlig entreprenörstävling och techarena öppen för alla Sveriges och Nordens entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas oavsett bransch. Finaldagarna äger rum under Almedalsveckan där 50 av Sveriges och Nordens mest innovativa framtidsbolag tävlar om titlarna “Årets startupbolag” och “Årets tillväxtbolag”. 

Tävlingen syftar till att exponera entreprenörskap och ge bolagsbyggare möjligheten att visa upp sig på den nationella arenan. Tävlingen ska även lyfta Sverige som grogrund för innovativa framtidsbolag som förändrar, förbättrar och utvecklar sina respektive industrier på global nivå, samt knyta samman entreprenörer, företagsledare, investerare, politiker och samarbetspartners.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125