23948sdkhjf

Nu har jury-arbetet inför MotorGalan dragit igång

Nu är MotorGalan 2018 igång på allvar och jury-grupperna har börjat sitt arbete med att utse kandidater till de 12 olika kategorierna. Ett första möte med ett 25-tal av jurymedlemmarna har hållits.

-Det var ett mycket lyckat möte där vi gick igenom det arbete som nu väntar jury-grupperna. Uppslutningen har varit fantastisk och kunniga branschmänniskor från både organisationer, föreningar och företag är nu beredda att börja bedöma nominerade, säger chefredaktör Olle Holm på arrangerande MotorMagasinet.

Intresset för MotorGalan på Berns Salonger i Stockholm den 8 november bara växer och en rad branschföretag har redan bokat in sig som partners.

Nu är det alltså också dags att nominera din kollega, ditt team, ditt företag, dig själv eller någon som du anser ha gjort sitt yttersta för att sätta Motorsverige på kartan.

Nomineringslänkarna är öppna och sista nomineringsdatum är 5 september.

Nominering och all information om MotorGalan finns på http://www.motorgalan.se

Fakta om MotorGalan

Fordonsbranschen har många framgångsrika, kloka och modiga företag. Galan är en fest där branschens alla hjältar får stå i fokus. Ett evenemang där alla delar av branschen kan mötas, utbyta erfarenheter och tillsammans fira branschens hjältar. Den 8 november i Stockholm på Berns uppmärksammas fantastiska människor och företag inom motorbranschen för att kora Årets vinnare i 12 kategorier.

En rad kategoripartner står bakom och driver en kategori och det är ett sätt att positionera sig i branschen och visa på att man är expert på ett område. Partnerskapet ger möjlighet att skapa dialog och exponering av sitt varumärke i en trovärdig miljö med högt PR-värde. Där man syns i kommunikationen om tävlingen före, under och efter galan.

Syftet med MotorGalan är att: Driva utvecklingen. Skapa delaktighet. Vissa på de bästa exempel. Uppmärksamma branschen i sin storhet och nytta.

Med MotorGalan vill vi premiera: Nyheter. Hjältarna. Innovationerna. Utveckling. Entreprenörskap och Hållbarhet.

 Bild: Klas Skarin MotorMagasinet

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094