23948sdkhjf

Dags att nominera till Motorgalan och anmäla sig till årets Branschfest

Nu är det bara tre månader kvar till MotorGalan den 8 november på Berns i Stockholm. Dags alltså att nominera din kollega, ditt team, ditt företag, dig själv eller någon som du anser ha gjort sitt yttersta för att sätta Motorsverige på kartan. Nomineringslänkarna är öppna och sista nomineringsdatum är 5 september. Dessutom är det hög tid att anmäla sig till festen.

Nominering och all information om MotorGalan finns på http://www.motorgalan.se

Fordonsbranschen har många framgångsrika, kloka och modiga företag. Galan är en fest där branschens alla hjältar får stå i fokus. Ett evenemang där alla delar av branschen kan mötas, utbyta erfarenheter och tillsammans fira branschens hjältar. Den 8 november i Stockholm på Berns uppmärksammas fantastiska människor och företag inom motorbranschen för att kora Årets vinnare i 11 kategorier.

Våra kategoripartner står bakom och driver en kategori och det är ett sätt att positionera sig i branschen och visa på att man är expert på ett område. Partnerskapet ger möjlighet att skapa dialog och exponering av sitt varumärke i en trovärdig miljö med högt PR-värde. Där man syns i kommunikationen om tävlingen före, under och efter galan.

Årets roligaste branschfest - Motorgalan.

Var: Berns salonger i Stockholm

När: Torsdagen den 8 november.

Vem kommer?: Alla. Hela branschen är inbjuden att delta.

Det blir mat och underhållning och prisutdelning. Vinnarna i 11 olika branschkategorier kommer att få ta emot sina utmärkelser, från Årets Biltekniker till Årets Leverantör och många fler. Motorgalan arrangeras av MotorMagasinet.

Mer information om Motorgalan finns på motorgalan.se . Där kan man inte bara anmäla sig till branschfesten utan också nominera de som man tycker bör uppmärksammas i de olika kategorierna.

Källa: motorgalan.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125