23948sdkhjf

ABS Wheels går med i Sveriges Fordonsverkstäders Förening

ABS Wheels som är en av Sveriges största nätaktörer inom bildäck och fälgar blir nu medlem hos SFVF, Sveriges fordonsverkstäders förening. Totalt har ABS Wheels ett nätverk av 329 monteringsverkstäder utspridda över Sverige och mer än 200 000 Nordiska kunder.

– Vi är glada över möjligheten att få vara medlemmar hos SFVF som är en fantastisk förening som verkar för öppen och rättvis konkurrens. De är hjältarna som ger branschen en hjärna och konsumenterna en tryggare vardag, säger Jorge Castro, ABS Wheels Marknadschef.

Som medlemmar hos SFVF kan ABS Wheels nu få juridisk hjälp, utbildning och schyssta villkor. Några exempel är:

 SFVF:s medlemsförsäkring

 Plats på SFVF:s hemsida, där kunder letar efter en verkstad

 Avtal med Bambora som sänker kortavgiften markant

 Vismas inköpsavtal som sänker verkstadens kostnader inom ett 60-tal områden

 IT-stöd och Juridisk hjälp.

– Att få vara medlemmar hos Sveriges Fordonsverkstäders Förening är bara positivt och våra kunder kommer att uppskatta det. Vi hoppas även att vårt medlemskap bidrar till att fler verkstäder går med så att man en gång för alla kan bli av med alla oseriösa aktörer, säger Andie Lahdo, ABS Wheels vd.

– Att ABS Wheels nu vill att alla sina återförsäljare ansluter sig för att öka tryggheten för fordonsägare är fantastiskt, säger Bo Ericsson, vd för SFVF, och fortsätter:

– Vår avsikt är att alla däckverkstäder ska vara med i SFVF. Däckverkstäder arbetar redan idag med service och reparationer och de flesta serviceverkstäder arbetar i sin tur med däck, men det finns bara en förening som arbetar med både och. Återigen igen är det här ett kvitto på att vi gör rätt i vårt arbete.

SFVF, Sveriges Fordonsverkstäders Förening, är Nordens största bilbranschförening och representerar över 2 200 seriösa medlemsföretag. Våra medlemmar består av professionella service-, däck-, glas- och skadeverkstäder, bil-, husbil- och husvagnhandlare samt rekonditioneringsföretag för personbilar och lastbilar.

SFVF samverkar med myndigheter, departement och organisationer på den svenska bileftermarknaden. Vi bevakar, informerar, är med och påverkar regler, lagar och övergripande beslut i branschen för att förbättra villkoren både för bilägare och våra medlemsföretag.

Sveriges Fordonsverkstäders Förening är medlem i den europeiska samarbetsorganisationen för bilhandel och bilverkstäder, CECRA, samt driver genom samarbetet AFCAR kampanjen för bilägarnas och verkstädernas rättigheter, Rigth-to-Repair Campaign, förkortat R2RC.­­

 

pressinfo

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063