23948sdkhjf

Hedin Bil köper ytterligare två Mercedes-anläggningar i Belgien

I.A. Hedin Bil har genom dotterbolaget Hedin Belgien Bil AB, ingått avtal om förvärv av J-Automotive BVBA. Affären innefattar två stycken fullserviceanläggningar för Mercedes-Benz. Båda anläggningarna bedrivs idag under varumärket Jacobs och är belägna mellan Gent och Antwerpen, en i Lokeren och en i Sint-Niklaas.

Försäljningen för 2017 uppgick till ca. 100 miljoner Euro och antal anställda var ca.140 stycken.  Affären är villkorad av det belgiska konkurrensverkets godkännande.  -Tidigare i år tog vi framgånsrikt över driften av sju Mercedes-Benz anläggningar i Gent, och igår förvärvade vi ytterligare fem anläggningar omkring Antwerpen. Förvärvet av Jacobs kompletterar därmed vår befintliga verksamhet på ett strategiskt sätt och jag ser fram emot att utöka vårt erbjudande på den belgiska marknaden, säger ägaren och koncernchefen Anders Hedin.

När affären är genomförd kommer Hedin Bil att ha totalt 14 anläggningar i provinsen Östflandern i Belgien. Transaktionen är villkorad av det belgiska konkurrensverket.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062