23948sdkhjf

ABS Wheels i samarbete med Europas största fälggrossist

Inter Tyre som är syster bolag till Inter sprint har i veckan inlett ett samarbete med Svenska ABS Wheels. Samarbetet går ut på att ABS Wheels nu får tillgång till hela deras produkt sortiment, i sortimentet finns välrenomerade märken som CMS, Rosso, FOX och Ronal.

För närvarande är Inter-Tire en ledande leverantör av fälgar till sedaner och SUV i Nederländerna och utomlands. Bolaget erbjuder ett brett program med egen transport, packning och distribution.

- Det är väldigt roligt att kunna komplettera det redan breda fälgsortimentet vi har med ytligare 3600 nya fälgmodeller berättar, Andie Lahdo VD på ABS Wheels.

- Totalt har vi idag över 30.000 artiklar i fälg segmentet. Tillökningen innebär att den Svenska fälgentusiasten nu får tillgång till kända designfälgar som Monaco, IT Wheels och Soleil tillägger Andie Lahdo

Interaktionen mellan IT systemen har idag slutförts och sajten abswheels.se visar redan nu en ökning på 3600 fälgmodeller. Överföringen gjordes på rekordtid tack vare Application Programming interface.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063