23948sdkhjf

Hur ökar lönsamheten med mycket nöjda kunder? Svaret kommer på Inspirationsdagen 100% Verkstad

Gustav Tidström-Allerth, som bland annat samarbetar med Midland Oil, levererar svaret på Inspirationsdagen 100% Verkstad den 12 oktober på Solvalla. Det är dags att anmäla sig.

Det kommer att finnas en rad intressanta föreläsare på plats på Inspirationsdagen. Fokus ligger på intressant information för de som driver verkstäder.

Det blir ämnen som Godkänd Bilverkstad och Juridik i verkstaden till hur man skapa en hållbar verksamhet, hur får man nöjda kunder och risker med el-fordon.

Räkna med stort intresse också för när den nya tekniken AR, förstärkt verklighet kommer att demonstreras. Det som började med sk 3D-glasögon har idag utvecklats till en teknik som skapa helt nya förutsättningar för jobbet på verkstaden.

Det blir också högaktuella inslag om hur man ska jobba med bilskador i framtiden och om hur det ska gå till att skaffa personal till verkstaden genom nya satsningar på utbildning.

På plats på Solvalla kommer det också att finnas ett 20-tal företag som visar produkter och tjänster för verkstäder. Dagen är kostnadsfri och det bjuds på både kaffe och lunch.

Anmälan på

www.100procentverkstad.se

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094