23948sdkhjf

Nordic Auto i Göteborg är Årets Stjärnverkstad

För tredje året i rad delar Lasingoo nu med sig av data från systemet som visar vilka verkstäder bland Lasingoos 2 000 anslutna verkstäder i Sverige som fått högst betyg av kunderna efter utfört arbete.

Poängen sätts efter det genomsnittliga betyget i kombination med antal omdömen som verkstaden fått de senaste 12 månaderna. Efter hård konkurrens står det klart att MECA-verkstaden Nordic Auto i Göteborg är Sveriges bästa bilverkstad.

 -Sedan starten har vårt mål varit att kunden skall känna sig trygg när de lämnar in en bil till oss, att få kunden att förstå varför något behöver bytas, åtgärdas eller servas är vår högsta prioritet. Kundernas omdömen är mycket viktiga för vår utveckling för att vi ska få veta vad vi behöver bli bättre på och då känns det fantastiskt bra att tiden vi lägger ner gör våra kunder nöjda, säger Nima Forooghi, verkstadsägare på Nordic Auto i Göteborg.

Många bilägare upplever att det är svårt att göra ett medvetet val av bilverkstad. Har man ingen tidigare relation till en verkstad finns det i regel väldigt lite att gå på. Det har Lasingoo tagit fasta på och utvecklat en tjänst där bilägare på ett enkelt sätt kan få information om det arbete som ska utföras, till vilket pris och tidigare kunders erfarenheter från fler än 2 000 anslutna verkstäder.

-Kundomdömen är ett viktigt steg mot en mer transparent servicebransch. Dagens digitala kunder informerar sig om leverantörer och tjänster online och vill snabbt ha tillgång till rätt information. Med hjälp av omdömen får bilägaren tydlig information som ger god inblick i verkstadens kundnöjdhet. Det förenklar verkstadsvalet avsevärt, säger Gustaf Hesselman, vd på Lasingoo.

-För att motivera verkstäder att prioritera arbetet med kundnöjdhet skapades begreppet Stjärnverkstad, en utmärkelse för verkstäder med minst 10 omdömen där betyget når upp till ett genomsnitt om minst 4,0 av 5 stjärnor. I dagsläget finns cirka 50 Stjärnverkstäder på Lasingoo.

Hela topplistan

Högsta möjliga poäng är 5. Poängen sätts efter det genomsnittliga betyget i kombination med antal omdömen som verkstaden fått de senaste 12 månaderna.

 

VERKSTAD ORT POÄNG

1 Nordic Auto AB, MECA Göteborg 4,80

2 Solna Bilteknik AB Sundbyberg 4,52

3 Martins AutoCenter AB, Autoexperten Vårby

4,49 4 Autozon Malmö 4,46

5 RF Bilservice, AD Bilverkstad Norsborg 4,41

6 Kuröds Rostskyddscenter AB, AD Bilverkstad Uddevalla 4,40

7 R T Bilservice AB Västerås 4,39

8 OKQ8 Bilverkstad Kungsbacka Varla Kungsbacka 4,37

9 Autoluna Servicecenter AB Göteborg 4,35

10 Hällstorps Bil AB, MECA Jönköping 4,27

 

Källa: lasingoo.se.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063