23948sdkhjf

Malmöbo kan bli Årets fordonstekniker

På Mekonomen bilverkstad på Bulltofta, Malmö arbetar Mohanad Mahmood, en av tre finalister som har möjlighet att vinna titeln Årets fordonstekniker.

Vinnaren utses av en jury och presenteras på Motorgalan den 8 november.

– Mohanad är en förebild i branschen och vi är stolta att han jobbar för Mekonomen. Det är stort att han utsetts till finalist av juryn som är några av branschens mest drivna och framträdande personer när det kommer till att legitimera och höja statusen på yrket fordonstekniker, säger Madeleine Westerling, kedjechef Mekonomen Sverige.

Mohanad Mahmood är utbildad vid Bagdad MiddleTechnical University och har arbetat som servicerådgivare och fordonstekniker på Ford Motors. Idag är han fordonstekniker på Mekonomen på Bulltofta, Malmö och handledare för eleverna som utbildar sig till fordonstekniker vid gymnasieutbildningen ProMeister Fordon.

-Mohanad en uppskattad medarbetare som brinner för sitt arbete och har ett genuint intresse för bil och motor. I kombination med god kunskap och erfarenheter gör det honom till både en skicklig fordonstekniker och en förebild för framtidens fordonstekniker, säger Pontus Qvarfordh, platschef Mekonomen Bulltofta.

 

Bildtext: Mekonomens fordonstekniker Mohanad Mahmood har möjlighet att vinna titeln Årets fordonstekniker på Motorgalan.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141