23948sdkhjf

MECA finalist i tre kategorier inför Motorgalan

På Motorgalan den 8 november ska flera förebilder inom motorbranschen utses till vinnare. Representanter från märkesverkstäder, kedjeverkstäder och fristående kommer vara på plats. MECA har möjlighet att vinna i tre kategorier;

Årets Reservdelsperson, Årets verkstad och Årets Butik. Detta gör MECA till den aktör med flest finalister till Motorgalans priser.

– Vi är otroligt stolta att ha så många finalister till Motorgalan från MECA. MECA består idag av ca 400 verkstäder och ca 60 Expresslager, totalt sett ca 1300 kolleger. Nomineringarna till Motorgalan är ett tecken på kunniga och engagerade medarbetare som brinner för deras arbete och lyfter varandra. Vi Förstår Bilar, Vi Förstår dig. Tillsammans är MECA en stark aktör i motorbranschen som bilägaren kan lita på och känna sig trygg med, säger Carl-Johan Åström, vd MECA Sweden AB.

MECA är den enda aktören med tre finalister till Motorgalan 2018. Iaa Holmstrand på MECA Halmstad är finalist i Årets reservdelsperson, MECA Borås Getängs bilservice har möjlighet att utnämnas till Årets verkstad och MECAs expresslager i Skellefteå har chans att vinna i kategorin Årets butik.

-MECA har under 2018 arbetat intensivt för att ta fram en ny strategi och varumärkesplattform. Vi syns i TV, branschmedier och satsar digitalt. Genom våra förebilder i kedjan visar vi att MECA är en kraft att räkna med och vi hoppas det kan ge oss en extra skjuts mot vårt mål att bli bilägarens och verkstadens val nummer ett, säger Susanna Carlander Grafström, marknadschef MECA Sweden AB.

 

MECAs expresslager i Skellefteå har chans att vinna i kategorin Årets butik.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078