23948sdkhjf

LeasePlan utser MECA Helsingborg till Årets Serviceverkstad

Floretten MECA Bilservice Helsingborg har blivit utnämnd till Årets Serviceverkstad av Leaseplan Sverige för bra samarbete och god service av anslutna tjänstebilar. Utnämningen baseras på bilförarnas betyg.

– MECA vill vara hela Sveriges mest förstående bilexpert och därför är väldigt glada att Floretten, MECA i Helsingborg har blivit utnämnda till Årets Serviceverkstad. Genom stort kundfokus och flexibla lösningar är de en förebild för alla professionella bilverkstäder, säger Johan Christersson, kedjechef MECA Sweden AB.

Baserat på statistik från LeasePlans förarundersökning, där bilägaren betygsätter upplevdservicenivå kvalificerades tre finalister. En internjury utsåg sedan Floretten MECA Bilservice Helsingborg till vinnare och Årets Serviceverkstad 2018.

– Floretten, MECA Helsingborg är en god samarbetspartner som vi gärna och ofta hänvisar till. De är lyhörda, arbetar proaktivt och levererar service i världsklass. Dessutom bemöter de alltid Leaselan och våra förare med ett leende, säger Niklas Zetterlund, Operations Manager LeasePlan Sverige.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar

Sänd till en kollega

0.063