23948sdkhjf

Årets Ledare är John Marnell, vd på JBil

John Marnell utsågs till Årets Ledare på Motorgalan.

Han har genom sitt driv, sin vilja och förmåga att entusiasmera och se sina medarbetare skapat en stämning och laganda på J Bil, där personalen känner sig delaktiga och trygga och därigenom presterar bättre på jobbet. Genom att arbeta med och lyfta fram kärnvärdena kärlek, energi och dynamik har John dessutom mejslat fram ett företag som på flera sätt är unikt i branschen. John Marnells ledarskap är både modernt och humanistiskt vilket har utvecklat och stärkt företagets omsättning och resultat under hans tid.

Juryns motivering:

Den person som har tagit sig till guldplatsen i kategorin Årets ledare – har utmärkt sig genom att tänka i nya banor. Ett ledarskap präglat av delaktighet och tydliga målsättningar och en insikt i medarbetarnas behov av att känna sig sedda och hörda.

Genom att gå sin egen väg och erbjuda ett modernt och inkluderande ledarskap har vinnaren fått sin personal att åstadkomma det lilla extra vilket har givit en stark utveckling av bolagets resultat.  

Övriga finalister: Petra Bendelin, vd ProMeister Solutions och Lennart Ljungström, Platschef Din Bil Volkswagen Bromma.

Jury: Sofia Greijer Autorekrytering, Jan Ankarstrand AimTo, Tomas Ulander Toyotahandlarna, Lars Lieberg MRF, Mikael Köhler Motormagasinet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.06