23948sdkhjf

Gratis app ger rätt oljekvalitet

Nu lanserar Liqui-Molys en omarbetad version av sin app som talar om vilken oljekvalitet som är rätt till den bil man anger

Tyska olje- och tillsatsspecialisten Liqui-Moly lanserade tidigare en app som talar om vilken specifik oljekvalitet på motoroljan som är avsedd för den bil man anger i appen. Nu har Liqui-Moly arbetat om sin app i grunden och gjort en rad förbättringar som ska göra appen betydligt mera lättanvänd.

När bilens märke, modell och motoreffekt har angetts visar appen vilken olja som är rätt. Appen visar dessutom samtidigt information om vilka andra vätskor fordonet behöver, exempelvis olja för växellåda och servostyrning samt bromsvätska och frostskyddsmedel.

Appen är ett praktiskt hjälpmedel för alla bilförare som står handfallna framför en hylla med en lång rad olika oljor eller som scrollar sig trötta i webbshopen. Och proffs slipper osäkerheten både vid användning i verkstaden samt vid försäljning till förare, säger Harry Hartkorn, ansvarig för tillämpningsteknik hos Liqui-Moly.

Appen är gratis på svenska, norska, finska, engelska, franska, spanska, tyska, nederländska, portugisiska, ryska och italienska och den kan laddas hem från såväl Apples App Store som från Google Play Butik.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079