23948sdkhjf

Drivknuten.se blir svensk representant för Febest

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se, blir ny officiell svensk representant för Febest Auto Parts. Det innebär ett stort tillskott på bildelar i högsta kvalitet som kompletterar Drivknuten´s sortiment.

Febest Auto Parts produktsortiment omfattar reservdelar av högsta originalkvalitet de vanligaste japanska, koreanska, europeiska och amerikanska bilmodellerna. Företaget är marknadsledande inom kategorin "gummi" till reservdelar för bilar som stödlager, hjullager, länkarmar, styrleder, chassidelar, drivknutar och drivknutsdamasker. De finns sedan ett antal år representerade i reservdelskatalogen TecDoc.

Febest huvudkontor ligger i Narva, Estland men företaget har även att distributionskontor i Berlin, Tyskland och försäljningskontor i USA, Dubai, Kenya och Australien.

Drivknuten´s dotterbolag i Norge, Drivlinje.no har sedan drygt ett år tillbaka agenturen för Norge men nu har alltså turen även kommit till Drivknuten.se för den svenska marknaden.

– Vi är väldigt stolta över att få representera Febest i Sverige, säger Alen Rasic, Drivknutens vd.

– De är kända för sin höga kvalitet och har ett mycket spännande sortiment som både kompletterar det som vi redan har, men även tryggar löpande leveranser av de delar som vi säljer stora volymer av, konstaterar Alen.

Dagen till ära var Febest försäljningschef Dmitrii Medvedev i Helsingborg på besök hos Drivknuten för att diskutera sortiment och strategi.

– Vi har haft ett mycket givande samarbete och utveckling i Norge med Drivlinje.no och har stora förhoppningar för vårt samarbete med Drivknuten, säger Dmitrii med eftertryck.

– Vi uppskattar deras målmedvetenhet, otroliga kunnande inom drivlinan och tillika aggressiva marknadsföring. Vi är därför helt säkra på att det är exakt vad Febest behöver på den svenska marknaden.

– Vi hoppas även att Drivknuten ska anamma våra övriga produkter som de inte arbetar med idag, säger Dmitrii uppfordrande och nickar mot Alen.

– Vi kommer faktiskt att lägga upp ett sortiment av motorfästen på prov, även om tyngdpunkten främst kommer att ligga på drivknutar, stödlager, drivaxlar och knutkors, säger Alen.

Bild: Febest försäljningschef Dmitrii Medvedev och Alen Rasic, Drivknutens vd.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063