23948sdkhjf

Malte Månson lanserar verkstadskedjan Malte City

Med start i Uppsala lanseras inom kort Malte City, ett nytt och helt unikt koncept för service och reparationer av transportbilar.

-Med Malte City lyfter vi nu kvalitet och tillgänglighet för transportbilskunderna till en helt ny nivå, förklarar verkstadschef Andreas Lambrou i ett pressmeddelande.

Tanken bakom lanseringen av Malte City är enkel, eftersom efterfrågan på professionell service och reparationer av transportbilar ständigt är i stigande.

-Transportbilar som står stilla gör ingen åkare glad. Däremot är korta väntetider till en kompetent verkstad humörhöjande, säger Ferenc Safian, marknadschef på Malte City.

Malte City kommer ha öppet mellan 07.00 till 18.00 på vardagar och målsättningen är att de kunder som bokar ska kunna få en tid redan samma dag eller dagen efter.

-Vi har satt samman ett ”Dream Team” av skickliga mekaniker med lång erfarenhet av alla slags transportbilar, säger Andreas Lambrou.

-Det gör att vi som märkesoberoende garanterar en både bred och hög kompetens och kan därför välkomna alla märken och modeller upp till 3,5 ton.

Malte City inryms i specialinredda lokaler på Söderforsgatan 1 i Uppsala, vägg i vägg med Malte Månson Verkstad. Premiären sker fredagen 3 maj.

-Lanseringen i Uppsala är först i raden av en planerad expansion, med samma koncept till flera andra större städer i Sverige, berättar Ferenc Safian.

Målsättningen är att inom ett år öppna tre till fem nya verkstäder under varumärket Malte City.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111