23948sdkhjf

Ny tjänst hjälper verkstaden att snabbt uppfylla certifiering och lagkrav

KlarOK är ett kvalitets- och ledningssystem som är byggt för extrem enkelhet. På bara några få veckor kan verkstaden t ex bli klar för certifiering till Godkänd Bilverkstad.

Många vill klara de nya verkstadscertifieringarna men har skjutit upp arbetet eftersom det verkar krångligt. De flesta tycker också det är jobbigt med tillsynsbesök från Räddningstjänst och Arbetsmiljöverket. Nu har SFVF tecknat samarbetsavtal med en tjänst som hjälper sina medlemmar snabbt få fram all dokumentation som behövs.

-KlarOK är tillverkat för att verkstaden snabbt och enkelt skall kunna uppnå Godkänd Bilverkstad. Om du investerar 30 minuter om dagen så har du på några veckor ett helt kvalitetssystem för ditt företag. Guiden i systemet hjälper dig steg för steg med alla viktiga dokument för myndigheter. Systemet påminner dig om vad som skall göras, år efter år, säger Markus Englund på KlarOK.

Bo Ericsson på SFVF berättar att enkelhet är viktigast för medlemmarna. 

-Våra medlemmar behöver system som gör det enkelt att uppfylla myndighetskrav och certifieringar. De måste vara så smidiga att även enmans-verkstäderna kan använda dem. Vi har tecknat avtal med KlarOK - det ger oss priser som gör det möjligt för alla våra medlemmar att på kortast möjliga tid höja kvaliteten och klara tillsyn.

Över 200 verkstäder använder redan KlarOK i sin verksamhet. Systemet stöds av flertalet tredjepartskontrollföretag och revisorer såsom Kontrollerad Bilverkstad mfl.

 Läs mer på

www.klarok.se

Källa: www.klarok.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078