23948sdkhjf

LBM Autoparts storsatsar på utökat sortiment och klassiska amerikanska bilar

LBM Autoparts sortiment av reservdelar och renoverings-kit till växellådor växer rejält, och en kategori man satsar stort på är delar till klassiska amerikanska bilar.

En av Skandinaviens största leverantörer av delar till manuella och automatväxellådor, LBM Autoparts i Stenungsund, fortsätter att bredda sitt sortiment av renoverings-kit.

Enbart under februari i år utökades sortimentet med ett femtiotal produktnyheter. Exempelvis renoveringskit till bakdiffen D40 i Nissan Navara och renoveringskit till Amaroks växellåda OC6.

Vi kommer nu i maj att introducera ett 100-tal kit med reservdelar till bakaxlar och differentialer. Här finns mycket nytt till BMW, Land Rover, Mercedes, Volvo, VW, Iveco, Fiat, Toyota, Mitsubishi och Ford. Dessutom ett stort antal reservdels-kit för klassiska USA-bilar som till exempel Pontiac, Buick Electra, Chevrolet Impala, Ford Thunderbird och Ford Galaxy, berättar LBM Autoparts vd Erik Stålebo.

Klassiska amerikanska bilar är en kategori man satsar ordentligt på, påpekar Erik Stålebo:

– Vårt reservdelsprogram för klassiska amerikanska bilar växer snabbt. Kolla med oss först innan du beställer från USA. Den satsning vi gör för att bygga upp ett brett reservdelssortiment även för gamla amerikanare gör att de går betydligt snabbare att få hem reservdelarna. Delar som de har på lager skickas i regel samma arbetsdag dag om beställning görs.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.084