23948sdkhjf

KG Knutsson AB och Univar Solutions i samarbete

KG Knutsson AB och Univar Solutions har påbörjat ett partnerskap för leveranser av högkvalitativa smörjoljor från Shell på den Nordiska marknaden.

-Partnerskapet med KG Knutsson AB är i linje med vår strategi att göra Shell till ledande leverantör av smörjoljor till den automotiva sektorn i de Nordiska länderna. KG Knutsson fokuserar på att använda kvalité‐varumärken och utvecklar konstant sin affärsverksamhet, vilket gör att partnerskapet med Univar Solutions och Shell passar perfekt in, säger Morten Hersoug, Nordic Sales Manager på Univar Solutions. 

Shells mest avancerade motoroljor är baserade på PurePlus technology. Shell Pure Plus technology är en revolutionerande gas‐till‐vätsketeknik (GTL) som konverterar naturgas till kristallklar basolja utan de föroreningar som återfinns i råolja. Resultatet är våra mest avancerade motoroljor i nutid. Vi är först ut med detta inom industrin och marknaden och är resultatet av 4 decennier av forskning och utveckling vid Shells laboratorer runt om i världen.

PurePlus technology bibehåller motorerna fabriksrena och ger en lägre oljeförbrukning än motoroljor som är baserade på råolja. Dessa viktiga egenskaper är av stor betydelse när det gäller moderna bilar, där små oljevolymer i kombination med långa bytesintervaller är vanligt förekommande. Shell Helix Ultra smörjoljor är PurePlus technology produkter med överlägsen livslängd och låg viskositet, de viktigaste egenskaperna till bättre bränsleekonomi och reducera slitage i moderna motorer.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047