23948sdkhjf

Expert på elektronik till Inspirationsdagen 100% Verkstad

Kabelbrott, kortslutningar och felaktiga reparationer – på Bestronic utanför Uppsala lagar man elfelen som få andra verkstäder idag tar sig an. Det kommer Remigijus Jucas att berätta om på Inspirationsdagen 100% Verkstad.

Remigijus Jucas flyttade från Litauen 2014 och för drygt två år sedan startade han och en kompanjon en verkstad i Knivsta strax söder om Uppsala nischad på bilelektronik. Och huvuddelen av jobben de tar sig an är reparationer som andra verkstäder inte klarar av eller avböjer att göra.

– Vi löser hundra procent av de jobb vi får in, berättade Remigijus Jucas för Motormagasinet när vi besökte verkstaden i fjol.

En stor del av arbetet på Bestronic handlar om att programmera ny mjukvara till begagnade styrdon som man köper in till de bilar som har trasiga styrdon som måste kasseras. Styrdonen kostar inte sällan tiotusentals kronor att köpa in nya, och för kunden innebär det i regel en halvering eller ännu mer att få ett kasserat styrdon utbytt mot ett begagnat.

Nu kommer Remigijus Jucas till Inspirationsdagen 100% Verkstad och berättar om hur han jobbar med bilelektronik. Inspirationsdagen 100% Verkstad hålls i Training Partners lokaler i Arlandastad norr om Stockholm den 27 september och vänder sig till samtliga verkstäder i branschen, både fria och auktoriserade. Här bjuds på inspirerande föredrag och intressanta utställare. Vi bjuder också på mat och dryck.

Anmäl dig till Inspirationsdagen 100% Verkstad i Stockholm här.

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11