23948sdkhjf

Mekonomens Verkstadsmässa tillbaka i Stockholm

Mekonomen arrangerar regelbundet mässor för verkstäder och konsumenter. Intresset var stort när mässan hittade till Märsta norr om Stockholm.

Mellan Uppsala och Stockholm ligger Märsta, inte långt från storflygplatsen Arlanda. Här hölls Mekonomens Verktygsmässa den 29 augusti. Man riktar sig inte bara till konsumenter, utan också till Mekonomens verkstäder.

– Vi har fina erbjudanden till verkstäderna, i form av maskiner och annat, och så har vi 20 procent på tillbehör och annat till konsument, säger Madeleine Westerling, kedjechef Mekonomen Bilverkstad.

Mekonomens verkstadsmässor är välbekanta på många håll i landet, men för Stockholmsområdets del var det första gången på länge.

– I Norrköping kör vi varje år, i Örebro har vi kört varje år. Malmö har varit duktiga och kört varje år också. Men i Stockholm har vi inte haft någonting på tre år.

Kanske var det också därför som tillströmningen var stark, att det fanns ett uppdämt behov.

– Vi räknade med att det skulle komma 600 personer under hela dagen, men redan klockan ett hade vi gjort av med 500 hamburgare, säger Madeleine Westerling.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109