23948sdkhjf

Motormagasinet får ny chefredaktör

Motormagasinet byter chefredaktör. Dessutom laddar vi med nya reportrar. Det blir en starkare satsning i alla kanaler.

Efter 30 år som chefredaktör kommer Olle Holm att trappa ner på sitt engagemang i Motormagasinet. Det innebär också att han kommer att lämna över chefredaktörskapet till nuvarande redaktionschefen, Daniel Östlund.

– Det har varit en fantastisk tid och ett mycket roligt jobb där jag fått träffa fantastiska människor i branschen, säger Olle Holm.

– Det som Olle har gjort är enastående, att ha byggt upp en tidning och ett varumärke som alla i branschen känner till. Motormagasinet har i dag ett enormt genomslag, säger Daniel Östlund.

Olle Holm kommer under hösten att fortsätta vara engagerad i de event som tidningen är engagerad i: Inspirationsdagen 100% Verkstad och Motorgalan.

För tidningens del kommer den nya chefredaktören att fortsätta satsa på rapportering kring branschen.

– Motormagasinet är branschens samlade röst. Det ska vi fortsätta vara. Vi ska bli ännu starkare och mer samlade, i tryck, på webben och i sociala medier, men vi ska inte förändra vår kärnverksamhet som är att rapportera om vad som händer i branschen, säger Daniel Östlund.

I laget som ska ta över nyhetsproduktionen finns två nya reportrar: Jens Trulsson och Sanne Väli-Tainio. Sanne är utbildad journalist och har bland annat erfarenhet av lokaljournalistik och som sportreporter, och Jens har en bakgrund som redaktör på biltidningen Auto Motor & Sport. Kvar sedan tidigare är Susanne Win, formgivare och multikonstnär.

– Det är ett starkt lag med kompetenser som kompletterar varandra. Jag tror att vi tillsammans kan göra Motormagasinets röst ännu starkare, säger Daniel Östlund.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.171