23948sdkhjf

OKQ8 satsar på elbilsladdning

Drivmedelsföretaget OKQ8 breddar drivmedelserbjudandet och etablerar ett helhetskoncept inom elbilsladdning. Det innefattar laddutrustning, laddboxar, installation och drift, liksom även publik laddning på OKQ8:s stationer.

Antalet elbilar blir fler och behovet av trygg och säker laddning i hemmet och på arbetsplatsen ökar snabbt. OKQ8 kommer därför erbjuda ett komplett koncept för att möta behovet, för både privatpersoner och företag.

– Det ska vara enkelt att köra elbil och ladda sin bil hemma, på jobbet eller på en drivmedelsstation. Vårt nya koncept erbjuder en helhetslösning för våra kunder och gör det enkelt att ha en elbil, säger Erik S. Moglia, Fuel Manager på OKQ8, i ett pressmeddelande.

Bolagets helhetslösning innebär att företag med blandade fordonsflottor får möjlighet att täcka behovet av både laddning och tankning av hållbara flytande drivmedel och dessutom kan följa upp inköpen. Även tjänster som möjligheten att öppna upp sin egna laddare i hemmet för laddning och försäljning till OKQ8:s kortkunder kommer att finnas.

Laddning på station och andra publika platser ser OKQ8 ett komplement till laddningen som sker i hemmet eller på arbetsplatsen. Inom ramen för den nya satsningen ingår utbyggnad av laddare på OKQ8:s befintliga stationsnät runt om i Sverige. Idag erbjuds snabbladdning på ett 40-tal stationer, något som ökar i snabb takt med nyetableringar. Målet är att alla OKQ8-stationer ska erbjuda laddning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062