23948sdkhjf

CarNext.com öppnar sin första butik i Sverige

Den onlinebaserade bilåterförsäljaren CarNext.com öppnar nu sin första butik i Sverige. Bilhallen i Upplands Väsby utanför Stockholm kommer att erbjuda begagnade bilar som tidigare tillhört bland annat LeasePlans leasingflotta.

Redan i fjol kunde Motormagasinet rapportera om att leasingbolaget LeasePlan planerade att öppna en ny flaggskeppsanläggning för bilförsäljning i Upplands Väsby norr om Stockholm. Nu står det klart att anläggningen kommer att gå under namnet CarNext.com och invigningen äger rum nu på fredag den 18 oktober.

CarNext.com är redan etablerat på 22 europeiska marknader som återförsäljare av LeasePlans bilar. När man nu öppnar i Sverige kommer man att erbjuda bilar som är högst fem år gamla och som endast haft en tidigare ägare.

Bilarna säljs till ett fast pris, med en fullständig underhållshistorik och genomgår ett 228-punktstest innan de säljs i CarNext-anläggningen. Kunden har även möjlighet att välja ut sin bil online och få den levererad hem till sin dörr.

– Andrahandsmarknaden för bilar saknade länge en aktör som erbjöd full transparens genom hela affären. CarNexts.com:s erbjudande är uppskattat av kunder runt om i Europa och vår förhoppning är att svenska köpare kommer att värdera våra flexibla lösningar, vare sig du köper din bil online eller i butik, säger Niklas Gustafson, ansvarig på CarNext.com i Sverige, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11