23948sdkhjf

OKQ8 startar ambulerande bilvård

En ny bilvårdstjänst från OKQ8 bygger på att kundens bil tvättas på plats. Steamrex by OKQ8 kommer dit kunden befinner sig.

Drivmedelsbolaget OKQ8 startar en ny bilvårdstjänst som bygger på att kundens bil tvättas där bilen befinner sig, i stället för på stationen. Det kan vara hemma, på jobbet eller någon annanstans. Bokning och betalning sker digitalt.

Läs också: Tammermatic tas över av Clemondo i Sverige

– Vi är väldigt stolta över att lansera denna nya smarta bilvårdstjänst som kan hjälpa privatpersoner att spara tid i vardagen och bidra till att företagskunder kan effektivisera sin verksamhet säger Björn Perman, Senior Business Developer på OKQ8 Scandinavia, i ett uttalande.

Bilvårdstjänsten Steamrex by OKQ8 använder ånga för att ta bort smuts, fläckar och bakterier. Kunden får en komplett rengöring av bilen, både in- och utvändigt, på den plats och tidpunkt som passar bäst.

Tvättmetoden sparar också resurser. En normalstor bil tar blott fem liter vatten i anspråk. Det sker ingen avrinning och minimalt med kemikalier används. Tekniken möjliggör också desinfektion med hjälp av ånga av bilens interiör.

Tjänsten drivs i ett separat bolag som ägs av OKQ8 och danska Steamrex. Lanseringen av tjänsten kommer att ske i Stockholmsområdet under oktober månad, först som en småskalig verksamhet med en långsiktig ambition att erbjuda tjänsten på fler platser.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078