23948sdkhjf

Nytt bilhus på gång i Uppsala

Suzuki-handlaren S:t Olof Bil flyttar sin verksamhet till helt nya lokaler. Sammanlagt handlar det om 2 000 kvadratmeter i två plan.

Efter mer än femton år på Fyrislundsgatan i Uppsala flyttar Suzuki-handlaren S:t Olof Bil vid årsskiftet in i helt nya lokaler vid E4. Den nya anläggningen har sammanlagt 2 000 kvadratmeter golvyta i två plan. Enligt företaget handlar det om ett stort lyft för såväl försäljnings- som verkstadssidan.

– Med tanke på den mycket positiva försäljningsutvecklingen på Suzuki som vi haft, känns den här investeringen helt naturlig. Den här satsningen innebär även att vi måste förstärka oss med ytterligare 3-4 nya medarbetare på såväl försäljnings- som verkstadssidan, säger Jesper Bjarnhagen, vd och ägare till S:t Olof Bil, i ett pressmeddelande.

Försäljning av nya samt nyare begagnade Suzuki-bilar kommer att ligga på bottenvåningen tillsammans med verkstad och reservdelsförsäljning. På ovanvåningen kommer man att ha begagnade bilar samt administration.

Den 2 januari slår man upp portarna på den nya adressen och den officiella invigningen kommer att ske några veckor senare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093