23948sdkhjf

Premiär för Sveriges största gör-det-själv-biltvättskedja

Nu lanseras Glimra, Sveriges första rikstäckande gör det själv-biltvättkedja med 56 biltvättar från Malmö till Härnösand.

Biltvättarna är pedagogiska och moderna. Tvättprogrammen innefattar allt från avfettning till vaxning och ytbehandling. Det finns också en mobil betalningslösning via en app där man enkelt stoppar tiden och betalar när man är klar.

Läs också: Tammermatic tas över av Clemondo i Sverige

– Dagens bilägare kräver smidiga och hållbara lösningar även för skötseln av sin bil. Med våra nya tvättstationer kommer vi få Sveriges bilar att glimra lite extra, säger Karl-Johan Wattsgård, grundare av Glimra i ett pressmeddelande.

Hos Glimra hanteras spillvattnet effektivt i deras reningsanläggningar och man råder själv över bilvården samtidigt som man sparar en slant jämfört med andra alternativ.

Att regelbundet tvätta bilen är ett enkelt och billigt sätt att förlänga bilens livslängd. Smuts och damm binder fukt vilket leder till rostangrepp och andra lackskador. Det bästa sättet att undvika rost är att tvätta bilen för hand, då kommer man åt alla skrymslen och vrår.

– I en bil som inte hålls ren kan den känsliga elektroniken gå sönder. Det riskerar i sin tur att försämra bilens egenskaper och därmed äventyra säkerheten, säger Erik Rydheimer, tvättexpert på Glimra.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125