23948sdkhjf

Upplands motor stödjer Musikhjälpen

När musikhjälpen hålls i Västerås den 9 till 15 december går Uppland Motor in med sitt stöd. Årets tema är "Sex är inte ett vapen".

Bilföretaget Upplands Motor kommer att gå och och ge sitt stöd till Musikhjälpen även i år, inte bara genom att skänka ett engångsbelopp utan också genom att arrangera en tävling. Alla som bidrar med 50 kronor eller mer kommer att vara med och tävla om att få låna en bil en vecka under jullovet.

Förra året samlade Musikhjälpen in över 50 miljoner kronor under temat “Alla har rätt att funka olika”. Pengarna gick bland annat till skolor med speciallärare i Palestina, tillgänglighetsanpassade arbetsplatser i Libanon och inkluderande miljöer för människor med funktionsnedsättning i Somalia och Kenya.

I år sänds Musikhjälpen från Västerås mellan den 9 och 15 december. Temat är “Sex är inte ett vapen” där bidragen till Musikhjälpen bland annat kan gå till fysisk och psykisk vård för överlevare, hjälp att driva rättsprocesser och möjlighet till utbildning för att undvika en framtid i fattigdom och utsatthet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.061