23948sdkhjf

Mekonomen Awards på Automässan

Mekonomen hade, precis som Meca, en egen prisutdelning på Automässan. Mekonomen Awards bestod av priser i fem olika kategorier.

Jesper Samuelsson från Linköping utsågs till Mekonomens bästa mekaniker. Han arbetar på Mekonomen Bilverkstad, FT Tornby. Motiveringen löd:

”Under sin korta tid inom Mekonomen har han lyckats charma verkstadens kunder och blivit mycket omtyckt. Hans styrka, förutom att han är en duktig mekaniker, är att på ett lättförståeligt och personligt sätt kunna förklara tekniska detaljer så att kunderna förstår.”

Ole-Marius Granerud tog hem priset för årets MekoPartner-mekaniker.

Vårt MekoPartner-koncept består av ett rikstäckande verkstadsnät med lokal närvaro och hög personlig service. Ole-Marius kompetens och hans engagemang för verksamheten och kunderna sticker ut lite extra, säger Stig Tornell, vd för Mekonomen Sverige.

Torsby Biltjänst vann utmärkelsen årets MekoPartner-verkstad, för att företaget har en verkstadsägare som är både entusiastisk och drivande och som tar väl hand om sina kunder.

Utmärkelsen årets Mekonomen-bilverkstad tilldelades Fordonsteknik Mjölby, med motiveringen att ägarna har stora hjärtan, tar kloka beslut och ser till att företaget expanderar.

Mekonomen Örebro Bettorp fick utmärkelsen årets butik, tack vare en mycket bra omsättnings- och resultatutveckling de senaste åren. Dessutom anses företaget ha nått sin framgång genom idogt relationsbyggande med kunden i fokus samt ett högt driv och engagemang i hela teamet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126