23948sdkhjf

If tar förstaplats i MRF-enkät

Försäkringsbolaget If tog hem priset som verkstädernas favorit i MRF:s försäkringsbolagsenkät. Detta för fjärde året i rad.

Motorbranschens Riksförbund, MRF, håller årligen en enkät som skickas ut till över 6 000 skadeverkstäder i landet, som får ranka försäkringsbolagen på tolv områden. Bland annat rankas områden som service, samarbete, lyhördhet och kontakten med bolagens skaderådgivare och för fjärde året i rad stod If som verkstädernas favoritförsäkringsbolag.

– Att arbeta nära verkstäderna har alltid legat högt i prioritet hos oss. Därför känns det väldigt kul att än en gång få det bevisat via MRF:s enkät, säger Annika Berglund, chef för Eftermarknad Motorskador hos If.

If har regionalt placerade inspektörer ute i landet, något Annika Berglund märker att verkstäderna värdesätter. Det förenklar dialogen och gör det enklare att komma överens.

– Vi håller fast vid vår strategi att vara lokalt förankrade, och ha en geografisk spridning över landet. Det finns ett genuint förtroende mellan oss och verkstäderna som inte går att kopiera, säger hon.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094