23948sdkhjf

Köp Porsche Taycan online

Porsche Stockholm har startat en onlineshop för Porsche Taycan i samband med lanseringen av den elektriska sportbilen. Man kan sköta hela köpet inklusive hemleverans via shopen.

Porsche Stockholm har sett att många i målgruppen för Porsche Taycan har erfarenhet och intresse för att handla över nätet – även när det gäller bilköp. Därför har man byggt en onlineshop där det går att beställa Porsche Taycan 4S.

– I praktiken innebär detta att man kan köpa en Porsche Taycan när det passar en själv. Man behöver inte vara beroende av våra öppettider eller att boka tid med en säljare, säger Andreas Strid, Märkeschef på Porsche Stockholm.

Efter att ha beställt sin bil blir köparen kontaktad av Porsche för att bekräfta leveranstid och nästa steg i processen. Den slutliga signeringen sker digitalt och man erbjuder även hemleverans.

– Det finns ett fåtal bilar som är färdiga för leverans redan nu, men för de flesta kunder handlar det om en beställning och leverans under den senare delen av 2020 – oavsett om man köper i butik eller bokar online, säger Andreas Strid.

– Vi vet att huvudmålgruppen för Taycan har såväl vana som intresse att handla bil på detta sätt, men det går ju inte att sticka under stol med att timingen dessutom är väldigt läglig med tanke på den rådande situationen i omvärlden. Detta ger fler intresserade möjlighet att beställa sin bil utan att släppa på eventuell karantän eller allmän försiktighet, säger Andreas Strid.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094