23948sdkhjf

Vincents Husbil & Husvagn börjar samarbeta med Mekonomen

Varbergsbaserade Vincents Husbil & Husvagn i ett landsomfattande samarbete med Mekonomen.

Vincent Husbil & Husvagn säljer husbilar och husvagnar på uppdrag av fordonets ägare och konceptet ger möjlighet till både avbetalning och inbyte.

I ett pressmeddelande meddelar företaget att Mekonomen-samarbetet går ut på att den som vill få sin husbil såld även ska kunna vända sig till Mekonomen för att få en grundvärdering av sin husbil eller husvagn.

Till en början auktoriseras tre Mekonomen-anläggningar som Vincents service center. Dessa är: Mekonomen Bilverkstad Moränen i Malmö, Mekonomen Bilverkstad Marieberg-Örebro och Mekonomen Bilverkstad Stockholm/Haninge. Därefter planeras det för ytterligare två under 2020 och under 2021 är målet att det ska finnas totalt tolv Vincents service center i landet.

När man vänder sig till ett av våra servicecenter utför specialutbildad personal intagningskontrollen av husbilen vilket bland annat innefattar fukttest, besiktningskontroll, service och servicekontroll. Efter kontrollen diskuterar vi vidare på telefon och kommer överens om ytterligare detaljer. Vill man inte köra fordonet till oss kan vi även åta oss att hämta det, säger Vincent Schaffler, ägare av Vincent Husbil & Husvagn.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
En modern klassiker från Mechatronik
Tre klasser vann jackpot på Automässan
Elfordon kräver nya rutiner hos polisen
Bilägare får nya däck efter rekordslitage
Och årets bilfärg är...
ARN: Ingen ersättning för SL-kort när nya bilen krånglade
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109