23948sdkhjf

Promeister startar livesänd utbildning

Nu tar Promeister nästa steg inom utbildningsteknik. På fredag startar man livesändning över webben inom fordonsteknisk kunskap.

Med information och uppdateringar inom olika fordonstekniska ämnen, såväl nyheter från de egna leden som från branschen som helhet, startar Promeister nu livesända utbildningar över nätet. Första livesändningen äger rum nu på fredag 15 maj 14.00 och är öppen för 247 deltagare.

– Första livesändningen på fredag är gratis för alla och pågår under ca 30 minuter. Vi kommer att berätta om aktuell information och uppdateringar såväl från Promeister som från branschen, det vill säga en bred blandning inom olika ämnen, säger Magnus Sikström, ansvarig Promeister utbildning, i ett pressmeddelande.

Ämnen som kommer beröras under kommande livesändningar är exempelvis nyheter inom diagnostik, tekniktips, OE-diagnos, kända problem, komponenter, verktyg, planerade utbildningar och mycket annat. Anmäler sig till kursen Academy Live gör man på Promeister Academys hemsida.

– Anledningen till att det är just 247 personer som kan anmäla sig beror på att det är antalet deltagare som vårt verktyg stödjer dagsläget. Vi tar det här initiativet för att fortsatt leverera rätt kompetens till Sveriges fordonstekniker så de i sin tur kan ta hand om dagens och morgondagens fordon, säger Magnus Sikström.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078