23948sdkhjf

Analysverktyg för transportbranschens återhämtning

Trafiken i Europa har minskat mer än i Nordamerika. Det visar ett nytt analysverktyg.

Webfleet Solutions och Geotab lanserar verktyget Commercial Mobility Recovery Dashboard, som sammanställer och analyserar data från mer än 3 miljoner uppkopplade fordon världen över för att att visa effekten av covid-19 på transportbolagens verksamhet, och därmed ge faktaunderlag för stöd och åtgärder.

Genom att granska och sammanställa fordonsaktiviteter i länder över hela Europa och Nordamerika – inklusive USA, Tyskland och Storbritannien – ger analysverktyget en förståelse för hur rörelsemönstret för kommersiella fordon nu ser ut på dessa båda kontinenter.

Användare kan dessutom med hjälp av verktyget analysera påverkan på specifika branscher som byggverksamhet, tjänsteföretag och logistikbolag. Reseaktiviteten i kommersiella transportbolag sammanställs veckovis och jämförs med normalvärden innan covid-19, vilket ger en ständigt aktuell indikation på hur varje bransch påverkas.

Bland annat visar analysen att de kommersiella transporterna i Europa som helhet gick ner så mycket som 36 procent under pandemin, medan nedgången i Nordamerika som mest bara var 20 procent.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.112