23948sdkhjf

Casa Seat invigt i Barcelona

Byggnaden, som är nyrenoverad och ombyggd, kommer att vara centrum för att visa det senaste inom mobilitet samt Seats och Cupras produktlanseringar.

Barcelona har varit Seats hemstad sedan 1950, vilket påverkat företagets profil positivt i allmänhetens och besökarnas ögon från hela världen, säger Seats vd, Carsten Isensee. Vid detta nya huvudkontor i centrum kommer vi att kunna visa företagets framtid, bland annat inom mobilitet.

Casa Seat ligger i hjärtat av Barcelona på hörnet av Paseo de Gracia och Avenida Diagonal, en dryg kilometer från La Sagrada Familia.

Casa Seat kommer också att erbjuda en kombinerade kafé och restaurangdel som drivs av Ametller Origin, vars kök är baserat på Medelhavskost som huvudsakligen består av säsongens råvaror.

I centret kommer även Seats Concept Lab finnas, där deras ledande designers kommer att utveckla kommande modeller på konceptstadiet.

Med hänsyn till coronapandemin fick invigningen den 4 juni genomföras digitalt, men Seat hoppas på att kunna välkomna besökare även fysiskt inom en inte alltför avlägsen framtid.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094