23948sdkhjf

Kias app stödjer elbilssäljare

Återförsäljare får stöd att prata elbil med ny app.

Appen Go Electric ska fungera som ett stöd för återförsäljare att förklara varje aspekt av Kias elbilar för kunder som överväger ett plug in-alternativ.

Som ett stöd för återförsäljaren innehåller appen information som ska ge möjlighet att förklara många funktioner för nyfikna spekulanter, som hur drivlinan fungerar, hur körupplevelsen skiljer sig från konventionella bilar och hur batterierna lämpligast laddas. Den kommer också att fungera som ett utbildningsverktyg för säljpersonalen och se till att de har relevant information om elfordon tillgänglig.

Den första versionen av Go Electric-appen är fokuserar på den eldrivna e-Niro och ska göra det möjligt för säljarna att berätta om bilens teknik och funktioner. Man kommer också kunna visualisera sin unikt specade e-Niro i ett augmented reality-gränssnitt (AR).

Appen är optimerad för surfplattor och är kompatibel med många mobila enheter för iOS och Android. Kia kommer också att uppdatera appen i framtiden med nya elfordon, hybrider och plug in-hybrider från varumärkets europeiska fordonslinje.

Appen är för närvarande tillgänglig på engelska, med fler språk och nytt innehåll som kommer att läggas till inom en nära framtid.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096