23948sdkhjf

Mekonomen först med nyckelskåp för utomhusbruk

Mekonomen är först av verkstadskedjorna i Sverige med ett nyckelskåp för utomhusbruk. Skåpet gör det möjligt för bilägaren att lämna och hämta sin bil även utanför verkstadens ordinarie öppettider.

Det första skåpet är installerat utanför Mekonomen på Bulltofta i Malmö. Leverantören är norska Sharebox. Nyckelskåpet är en användarvänlig lösning som gör det möjligt för Mekonomen att vara tillgänglig även utanför verkstadens öppettider. Skåpet har hög säkerhet och nyckeln kan hämtas ut med en unik länk som skickas via sms till bilägarens mobiltelefon.

Vi verkar för ett enklare billiv och nyckelskåpet är en satsning som ligger helt i linje att erbjuda våra kunder användarvänliga lösningar. Det är en strategisk kundlösning som förenklar för bilägaren på lång sikt. Under rådande pandemi är det dessutom ett sätt att minska risken för att smitta eller bli smittad, säger Madeleine Westerling, kedjechef Mekonomen Bilverkstad, i ett pressmeddelande.

Nyckelskåpet väger 355 kilo, är anpassat för utomhusbruk och klarar alla väder och nordiskt klimat. Skåpet även blivit säkerhetsklassat och godkänt för försäkring.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125