23948sdkhjf

Würth presenterar nytt koncept för e-mobilitet

Leverantören Würth presenterar nu ett nytt koncept för e-mobilitet. Detta genom att tillhandahålla ett nytt utbud av verktyg och andra produkter ämnade för elfordon.

Skiftet från fordon som drivs med fossila bränslen till elfordon är i full gång. För att elfordon ska kunna underhållas och repareras på ett fackmannamässigt sätt behöver verkstäder ha lämpliga verktyg, förbrukningsmaterial och välutbildad personal. Det menar Würth, som nu erbjuder ett nytt utbud av produkter och tjänster inom just underhåll och reparation av elfordon.

Det behöver inte vara krångligt att komma igång att jobba med elbilar. Med vårt utbud av produkter kommer man väldigt långt. Det är också oerhört viktigt med säkerheten runtomkring, inte minst för de som hanterar fordonen. Där har vi koll på vad som behövs för att göra arbetsplatsen säker, säker Patrik Löhmus, divisionschef för fordon på Würth i Sverige.

Svenska Würth har under framtagandet av konceptet kunnat ta del av lärdomar från andra länder som kommit långt när det gäller e-mobilitet. Det finns bland annat en nära dialog Würth Norge, där det i flera år sålts många elbilar.
Würth specialister och säljkår genomgår just nu en utbildning i grunderna i e-mobilitet. Hur det fungerar, viktiga säkerhetsaspekter man behöver ha koll på. Servicen och säkerheten är viktig för
leverantören och tack vare utbildningen kan säljkåren stötta kunderna på flera sätt.

Jag är oerhört stolt och glad över att få presentera vårt e-mobilitetskoncept. Våra specialister och produktchefer har gjort ett gediget arbete för att få fram ett koncept som ligger i tiden. Självklart vill vi vara med och visa marknaden att vi är i framkant, även när den är i snabb förändring, avslutar Patrik Löhmus.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094