23948sdkhjf

Meca ska leverera batterier och motoroljor till polisen

Bilverkstadskedjan Meca vinner Polismyndighetens upphandling av fordonstillbehör på tre av fyra geografiska områden. De närmaste två åren kommer Meca säkerställa att polisen får leverans av fordonstillbehör som exempelvis batterier och motoroljor i region Nord och Mitt, Väst och Bergslagen samt Syd och Öst. Det framgår av ett pressmeddelande

– Vi förstår att Polismyndigheten har ett stort behov av fordonstillbehör som gör att de kan vara mobila i hela Sverige. Det gör oss väldigt stolta att erbjuda en service som lever upp till Polismyndighetens behov och krav, säger Jonas Olsson, försäljningsansvarig Meca Fleet. En viktig faktor är vår logistikkedja som kan leverera fordonstillbehör inom ett dygn vilket gör att vi får förtroendet och vinner flera geografiska områden i upphandlingen.

Meca arbetar redan i dag med flera kommuner, med räddningstjänsten på flera order samt med Försvarsmakten. Polismyndighetens nationella upphandling avseende fordonstillbehör gäller till och med 2022.

– Att vi nu adderar Polismyndigheten till denna kundgrupp gör oss oerhört stolta. Vi är tacksamma och hedrade att vara den kedja som i tre av fyra regioner bistår till polisens viktiga arbete, säger Jonas Olsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078